De ce noi?

Dacă îți dorești să devii un șofer profesionist și pasionat de arta șofatului, la un preț avantajos, ai nimerit unde trebuia.

Avem grijă să le oferim cursanților noștri suficiente informații teoretice, dar și situații practice, în așa fel încât să capete experiență și să fie capabili să traverseze orice intersecție, indiferent cât de aglomerată și dificilă ar fi.

Mai mult, suntem suficient de răbdători să o luăm de la capăt atutnci când ceva nu merge bine și dispuși să le explicăm de mai multe ori elevilor noștri, dacă este cazul, un anumit concept, pentru a fi siguri că au înțeles și că data viitoare vor fi capabili să ducă la bun sfârșit ceea ce n-au reușit de prima dată.

Nimeni nu se naște învățat, totul se dobândește pe parcurs, de la devansarea de pe o bandă pe alta și până la parcarea laterală, motiv pentru care, răbdarea este atributul care ne descrie cel mai bine, indiferent de zi sau oră.

La baza reușitelor cursanților noștri stau instructorii foarte bine pregătiți, perseverenți și dedicați, care nu le sunt acestora doar tutori, ci și prieteni, gata să-i ajute mereu cu sfaturi, recomandări și explicații, în vederea dobândirii competențelor necesare pentru a deveni șoferi cu acte-n regulă.

Visezi ca locul din stânga al mașinii să fie al tău?

Înscrie-te acum la școala auto Siamad și bucură-te de o experiență utilă și memorabilă, servicii de cea mai bună calitate și instructori motivați să te ajute să-ți atingi obiectivul, indiferent cât de greu ar părea!

Pentru mai multe informatii, contacteaza-ne completand formularul de mai jos: