Despre noi

Suntem o școală de șoferi cu sediul pe strada Maltopol, nr. 30, în apropiere de Piața Victoriei, București, cu zeci de instructori profesioniști și dedicați, cu autovehicule foarte bine întreținute, o rată mare de promovabilitate, dar și sute de cursanți mulțumiți de rezultatele obținute în urma testelor finale de absolvire a școlii.

Pentru a obține rezultatele dorite, adică un număr cât mai mare de cursanți care devin șoferi, urmărim un plan bine structurat, cu un anumit număr de ore și scopuri bine definite, dar și metode didactice relevante, pe care le adaptăm ulterior pe nivelul de înțelegere și pricepere al fiecărui cursant în parte.

Chiar și atunci când constatăm faptul că un elev e mai timorat sau emotiv, facem tot posibilul să-l ajutăm să capete încredere în propria persoană și să devină un șofer profesionist, indiferent de destinație.

Nimic nu e imposibil atunci când există voință, perseverență și un instructor de nota 10. Suntem preocupați constant în vederea perfecționării bazei tehnico-materiale, reînnoirii mijloacelor didactice şi selecţia personalului, astfel încât să fie asigurate cele mai bune condiţii de instruire a cursanţilor.

Dispunem de autoturisme noi și bine îngrijite și sală de curs modernă, dotată cu calculatoare și alte dispozitive funcționabile, în care elevii să-și poată susține testele în condițiile optime obținerii punctajului dorit.

Visezi ca locul din stânga al mașinii să fie al tău?

Înscrie-te acum la școala auto Siamad și bucură-te de o experiență utilă și memorabilă, servicii de cea mai bună calitate și instructori motivați să te ajute să-ți atingi obiectivul, indiferent cât de greu ar părea!

Pentru mai multe informatii, contacteaza-ne completand formularul de mai jos: